-Medial Vägledning-

Har du en fråga du vill ha svar på,
eller kanske flera?
Vet du inte hur du ska gå vidare i livet?
Eller kanske bäst vill du veta vad universm har att säga dig?

Då är Medial vägledning den perfekta lösningen!
min uppgift som medium är att ta kontakt med mitt Andliga team och sedan förmedla dom budskap och svar på frågor som dom har till dig.

 


Jag har sett Andar så länge jag kan minnas.
Men när jag var liten var jag mest rädd och förstod inte vad dom ville. Dessutom förstod jag att andra inte såg dom och vågade därför inte berätta om det , tänk om någon skulle tro att jag var galen.

Det skulle ta många år av personlig utveckling, medial utveckling, meditation och livserfarenhet innan jag till slut lyckades hitta alla verktygen för att kunna komunicera med dom. Det var som att hitta en plattform att stå stabilt med båda fötterna på, ett inre lugn och framför allt så försvann rädslan, eftersom jag nu förstod vad dom ville och vad dom var. De var inte längre något konstigt skrämmande som jag visste att ingen annan såg.

Jag kan nu stolt tittulera mig Medium vilket betyder att jag efter många års utveckling har lärt mig att komunicera med dom som gått över till andra sidan men även med andra former av energier och andar. I bland dessa har jag något som jag kallar mitt andliga team, vilket man även kan kalla guider eller skydds änglar.
Och det är med hjälp av dom som jag ger Medial vägledning.

Då kopplar jag upp mig som jag kallaar det och vidarebefodrar era frågor och får sedan svar som jag förmedlar tillbaka.
Det är inte alltid så att jag själv förstår det jag förmedlar utan det är upp till dig som klient att tolka den information jag får.
Jag är endast en mellanhand och lämnar mig själv utanför vid vägledningen.
Men jag tror inte att det kan finnas ett mer utvecklande och intressant yrke, då ande världen ständigt bjuder ig på ny kuskap och nya erfarenheter.
/ Linda

Jag gör även husrensningar, event och håller i seanser.
Vill du boka något av detta kan du skicka en förfrågan via sms eller mail.

Boka Vägledning