Handtydning/Handanalys/Kiromanti

Vill du veta dina livsuppgifter?
Vill du få konkreta tips på hur du behåller flödet i ditt liv?
Vill du ha svar på dina frågor?


Välkommen in på en unik konsultation skräddarsydd för just dig!

Med den perfekta kombinationen av det vetenskapliga och det själsliga 
analyserar jag dina handlinjer och fingeravtryck för att hitta din
LIVSMENING och vad du är ämnad att göra med ditt liv, samt varför just du hamnar i samma sorts situationer hela tiden.

Tillsammans med vägledning där du får svar på de frågor som du kanske just nu går och grubblar på får du en fantastisk helhetsbild av dig själv och hur du på så vis kan leva livet fullt ut!
 

Vad är handtydning?

Kärt barn har många namn och så även konsten att läsa händer!
 

Allt det vi gör och upplever kartläggs av nervändar i våra händer.
Att lära sig läsa våra handflators livskarta kan vara till stor hjälp i vardagen men även när vi står inför vägskäl i våra liv.
Eller bara som en rolig kunskap att dela med sig av!

Handtydning

Handtydning är ett fantastiskt redskap som kan ge dig en djupare förståelse för hur du själv fungerar, och vilka förutsättningar du har att ta livet på det allra bästa sättet i både motgång och medvind. Man kan även jämföra händer med en partner, ett syskon eller en vän och då se hur ni på bästa sätt kan fungera tillsammans!
Genom att se hur man tänker känner och fungerar får man en större förståelse för hur och varför man gör som man gör och hur man då kan undvika problem! visst är det spännande! Handtydning eller Kiromanti som det även kallas, är en uråldrig tradition som kan spåras flera tusen år tillbaka i tiden.Det finns otroligt många olika traditioner och sätt att läsa händer på och letar man i böcker eller på nätet finns det en hel uppsjö som ofta motsäger varanda. Detta beror ofta på skillnader i kulturer och sätt att leva i olika delar av världen. Detta kan göra det väldigt svårt att veta vad som stämmer och inte stämmer!

Den form av handtydning som jag använder mig av är min egen tradition skapad ur olika former och läror sammansatt utav min kunskapsbank. Detta är helt enkelt bara min stig i den tjocka djungeln av information som finns.
Mitt förhållningssätt är att så långt det är möjligt anamma ett vetenskapligt synsätt på handtydning och det har varit utgångspunkten när jag tagit fram min version.  
Den berättar inte hur länge vi lever, hur rika vi kommer bli eller om vi kommer hitta våran livskärlek. MEN den kan berätta hur generösa vi kan vara i kärleken, och hur vi på så vis har lätt för att finna någon.
Den kan berätta att vi har ett sinne för business men att en partner i affärer kan hjälpa avsevärt i att få det att lyckas. Eller att vi har en tendens att ta oss igenom alla livets hinder med ett skratt! Den typen som mer fungerar som en spegel av oss själva, som en karta att läsa om våra liv. Ett verktyg hur vi på bästa sätt tacklar livets alla olika faser och utmaningar.

Att läsa händer ska vara kul och upplyftande! Det ska vara en mysig stund för sig själv eller tillsammans med någon, där man kan få lite hjälp på vägen.
Lära sig lite mer om hur man själv eller andra fungerar eller hur man tillsammans fungerar och på det viset se saker tydligare och kanske ha lite mer förståelse för varför man är som man är eller varför andra gör som dom gör. Det finns inga rätt och fel i handtydning bara olika sätt att se på saker, olika traditioner och olika stiga. Och ingen regel utan undantag, vad som stämmer på majoriteten kanske inte stämmer på alla.
Det är därför man har så många olika delar av handen att tyda, om samma tendenser dyker upp på flera ställen är det större chans att det är på det viset

Handanalys
Handanalys är ett relativt nytt begrepp som bottnar sig i usa på 60talet.
I handanalysen blandar man vissa delar av handtydningen med en analys utav fingeravtrycken. Och till skillnad från handens linjer som ständigt förändras så ändras aldrig fingeravtrycken, dom skapas redan i foterstadiet och ser lika dana ut hela livet igenom! Och just därför kan man genom att räkna de olika sorternas fingeravtryck hitta sina: LIVSUPPGIFTER: vad du behöver uppnå i livet för att leva det fullt ut och vara i flödet. LIVSSKOLA: vi kan säga vattnet du simmar i luften du andas, har du tappat flödet i livsskolan upplever du samma problem om och om igen tex. Och LIVSLÄXA: vlket är dom där jobbiga sakerna maan inte vill ta tag i som att tex alltid ha dåligt samvete över något eller inte våga göra sig sedd, helt enkelt saker du bör ta tag i för att leva livet fullt ut! 
Det är ett extremt spännande och pricksäkert sätt att få svart på vitt hur du fungerar och vad du har för potential här i livet vad du br syssla med och varför du hamnar i de situationer du gör samt hur du hittar flödet i livet...vilket är stärkande och mycket peppande sätt att få lära sig mer om sig själv!

Vägledning

Vägledning är något fantastiskt!
Med hjälp av mina guider och mitt andliga team som jag kallar det kan jag svara på viken fråga du vill, antingen dyker det upp något under handanalysen eller så har du gått och funderat över något under en längre tid? Ingen fråga är förbjuden men jag kanske inte får det svar du önskar och ibland skall du inte veta, jag pratar dock inte om döden eller sjukdommar, ellerom tredje part. jag vidarebefodrar sedan bara frågan till mitt team och mina guider och sen återger jag det svar dom kommer med, det är ärliga och genuina svar som går direkt till hjärtat. Det är ett privilegium att ha möjligheten att få ge den sortens vägledning när man står inför ett vägskäl eller en undran i livet. Och jag bara älskar att använda den förmågan vilket jag jobbat fram genom många års arbete med mitt team och mina fanastiska guider.

Om du skulle vilja komma i kontakt med mig finns jag att nå på:
Mail@lindaweiland.com
sms: 0768-891929

Boka Handtydning- Handanalys