OM LINDA WEILAND


Jag heter Linda Weiland och är medium, häxa, helare, kanal och konstnär.

Jag är född med min medialitet och har nu arbetat andligt i över 20 år av mitt liv.

Och det är en fantastisk gåva som jag är oändligt tacksam över att besitta som även har gett mig en förundran och farsination för det övernaturliga. Det har alltid funnits där lika naturligt som att himlen är blå.

Som 11 åring upptäckte jag för första gången spådommen.
Vi hade en stor gul bok hemma som vi hade köpt på en bokrea, den hette stora boken om divination eller något liknande..
Jag älskade den boken, och kunde sitta och titta i timmar i den, för att lära mig om alla de fantastiska divinationsverktygen som där fanns. Det första som fångade mitt intresse var handtydningen och när jag slog upp handtydningssidan i boken för första gången blev jag så pass fast att jag efter timmar och timmar av övning gjorde mina egna prov, fast besluten i att det riktigt skulle fastna i mitt huvud.
Jag satt och smygkollade på människors händer på bussen och detta fortsatte i takt med att jag utvecklades. Ungefär vid samma tid satt jag och tittade i min farfars bokhylla på landet. Och fann en hel drös fantastiska böcker om örter och örtmedicin.
Det va början på en livslång förälskelse i växternas fantastiska värld... jag samlade växter en hel sommar och tvingade mina stackars familje medlemmar att bla. dricka åkerfräken-te vid förskylning och hallonblads-tinktur vid magont.

Under de följande åren utvecklade jag mina kunskaper i divination, örter och magi.
Det fanns inget stopp på min kunskapstörst. Min trygghet växte sig starkare både i mig själv och i mina kunskaper.
Och efter något år började jag utveckla mina egna örtprodukter som jag sedan sålde på mässor.
Salvor, teer och amuletter.
Vid 23 års ålder började jag hålla mina första kurser i örtmedicin och växtmagi samt vardagsmagi för Livetshus i stockholm vilket då var ett kurs center.
Och under åren som sedan följt efter det har jag sysslat med många olika sorters spådom som handtydning, te tydning och tarot.
Och fördjupat mig i meditation, magi och att "resa mellan världarna".

Efter att jag fått mina fina barn tog mitt liv mig på nya banor, jag fördjupade mig ytterligare i den mediala världen, och förfinade min kontakt med andevärlden, mina guider och allt som hör där till.
Tillsammans med en god vän drev vi ett andligt cafe och jag kunde nu mer kalla mig Medium.
De senaste åren har jag hunnit med att utveckla kurser, öppnat en liten shop, varit med på många mässor och har haft oändligt många fantastiska kunder med otroligt många olika behov.
Jag har utvecklat min förmåga att Kanalisera sen några år tillbaka och är en kanal för mina guider och mitt högre jag bla. Och talar även ljus språk vilka jag även håller kvällar och privata sessioner i.. det är det mest magiska verktyget jag nu mer besitter och det skapar verkligen underverk.
 
Så om det känns rätt och du känner ett förtroende för mig är du så hjärtligt välkommen att boka en vägledning med hjälp av allt ifrån handtydning, tarot till kanalisering.
 Gå en  av mina kurser, eller handla esoteriska föremål och magiska smycken i min lilla shop eller på någon av marknaderna jag är med på.

Varmt välkommen in i Magins värld där allt är möjligt!

”Jag är här för att hjälpa andra att finna sitt inre ljus så att de kan leva livet fullt ut.
Vi är alla här för att stråla”


Varmt Välkommen!
/ LindaOm du skulle vilja komma i kontakt med mig finns jag att nå på:
Mail@lindaweiland.com