Ljusspråk Session

Vill Du veta vad universum vill säga dig?
Är du redo för en upplevelse utöver det normala?
Vill du uppleva en healing i en högt vibbrerande energi?


Då är Ljusspråks sessionen något för dig.
Det är sannerligen något utöver det vanliga och absolut inte för alla.
Ljus språk eller kosmiskt ljusspråk som mina guider kallar det är en form av urspråk som innehåller kodningar, healing, information och läkning. Det är som om du känner igen språket på en själslig nivå fast att du aldrig har hört det förut och det ger en mycket djup koppling till din själ.
I ett vaket men kanaliserande tillstånd tar jag kontakt med den av mina kontakter i universum som är rätt för att hjälpa just dig med healing, informaton, själslig läkning eller dna aktiviering genom ett fantastiskt vackert språk som bara kan talas genom kanalisering.
Det talas som ett vanligt språk men kan även, sjungas, ljudas, skrivas eller målas allt beroende på vad klienten är i behov av.
Totalt styrt av vad univrsum vill ge dig och av vem
Det kan komma från en av dina gider, mina guidereller guddar och gdinnor, men alltid i ett skyddat läge övervakat av mitt högre jag och mina huvudguider.

Så vad är ljusspråk?
Ja vi har ju i alla tider hört talas om att tala i tungor eller om fåglarnas språk.
Även det finns med så länge som människan.
nu vet ju inte jag hur dessa språk lät för tusentas år sedan, men det jag vet är att för ca 6 år sedan och även innan det men på en större nivå aknade människor upp över världen och talade Ljusspråket.
Och då även jag, det finns många dialekter och olika andar7entiteter/guider talar olika men i grunden hörs det att det är samma språk.
ett energi språk som är så mycket mer än ett språk du komuniserar med utan det innehåller energi, kunskap och helande.

Jag har nu talat det kosmiska ljusspråket i ca 5 år, och det krävdes mycket övning innan jag lärde mig hr jag skulle använda det, vem det var som talade och hr jag skulle kontrollera kanaliseringen på ett tryggt sätt.
så efter att jag tog ett år av att stdea det kunde jag i trygghet börja hjälpa människor runt mi med det, och det är sannerligen rent magiskt!
 .
Välkommen på en unik upplevelse där du kommer få uppleva något du aldrig upplevt förut.
Omhuldad av ren kärlek!
Varmt välkommen!

Om du skulle vilja komma i kontakt med mig finns jag att nå på:
Mail@lindaweiland.com
sms: 0768-891929